top of page

Zowel particulieren, bedrijven, vastgoedontwikkelaars, architecten als overheden kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning op vlak van ruimtelijke planning. Dankzij de wisselwerking tussen onze ervaren teamleden bieden wij u een betrouwbaar, onderbouwd en praktisch bruikbaar advies.

[PLAN+]

ondersteunt

& adviseert

Overheden

Overheden

Als lokale overheid heeft u een uitgebreid gamma aan taken en verantwoordelijkheden op vlak van ruimtelijke ordening en stedenbouw, maar door een capaciteitstekort is een snelle en adequate opvolging niet altijd vanzelfsprekend.

Onze consultants zijn flexibel inzetbaar in uw overheidsadministratie. Zo brengt u snel en eenvoudig stedenbouwkundige experten in uw team om de opgelegde beslissingstermijn te halen. Zo verlopen vergunningstrajecten op hun vlotst.

PLAN+ biedt u een specifiek dienstenpakket aan dat tegemoet komt aan uw dagelijkse werking.

Lees meer

Particulierenen bedrijve

Particulieren en bedrijven

Als particulier of bedrijf zoekt u naar een geschikte plaats om uw ideeën vorm te geven of heeft u plannen om uw eigendom aan te passen of uit te breiden. Hoe gaat u aan de slag?

 

Wij verkennen voor u de juridische en ruimtelijke ontwikkelingsmogelijkheden en staan u bij in de juridische-stedenbouwkundige omkadering van uw vergunningsdossier.

 

PLAN+ biedt u ook onafhankelijk en deskundig advies op het vlak van eigendomsrecht en zorgt voor de opmeting en verdeling van uw eigendom.

Stedenbouwkundige aanvragen, inrichtingsplannen, verkavelingen, opmetingen, planologische attesten, motivatienota’s, bezwaarschriften, …

Vastgoedontwikkelaars

Vastgoedontwikkelaars

Als ontwikkelaar wenst u op een heldere en coherente wijze de mogelijkheden van een projectgebied te kennen.

 

Met een directe en resultaatsgerichte aanpak zorgen wij voor de begeleiding en het onderzoek naar het maximaal haalbare, van ontwerp tot een eventueel vergunningstraject. Wij zoeken de juiste functie op de juiste plek. PLAN+ staat van bij het eerste ontwerp voor innovatief en efficiënt ruimtegebruik.

Een grondige juridische en ruimtelijke analyse in combinatie met een kritische benadering van het gewenste programma, garandeert unieke en passende antwoorden op maat van de omgeving, de ontwikkelaar en de eindgebruiker.

Masterplannen, verkavelingen, conceptnota’s,  inrichtingsplannen, haalbaarheidsstudies, …

Architecten

Architecten

Als architect spits u zich graag toe op een visie of een ontwerp, maar rijzen tal van vragen in aanloop van een vergunningstraject.

 

Wij onderzoeken de juridische randfactoren van uw ontwerp en geven ondersteuning in de opbouw van een dossier dat voldoet aan de meest recente juridische vormvereisten.

 

PLAN+ volgt nauwgezet de wetswijzigingen zodat u een betrouwbaar en correct antwoord krijgt op al uw vragen.

 

Motivatienota’s, hemelwaterformulier, mer-screening, ondersteuning omgevingsloket, ...

[PLAN+] CONTACT

Een Plan Plusser om uw team te versterken en uw traject de wind in de zeilen te geven...?

Wij staan voor u klaar.

Thanks! Message sent.

Adres

Assesteenweg 199

1750 Lennik

 

BE 463.478.470

Contact

 

+32 (0)2 532 23 32

info@plan-plus.be

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page