PLAN+ stelt het Digitaal Raadpleegbaar Archief (DRA) voor.​

Vindt u dikke dossiers, uitpuilende archiefkasten en de tijdrovende opzoekingen vervelend? Onze consultants ontzorgen u bij het digitaliseren van uw stedenbouwkundig en milieuarchief. PLAN+ ontwikkelde een strakke methodologie die uw analoog archief beschikbaar stelt via een eenvoudige muisklik.

DRA

De digitale dossiers worden gegeorefereerd op perceelniveau en worden ingegeven in uw huidige stedenbouwkundige software.

2. Geo-refereren

Wat houden we bij en wat niet? Afhankelijk van uw doelstelling zijn er voor het inhoudelijk opschonen van uw dossier meerdere opties te overwegen.

U kan bijvoorbeeld enkel de relevante stukken uit het dossier laten digitaliseren en de overbodige documenten (dubbels, aparte nota's, ...) laten weghalen.

1. Screenen

3. Scannen

Voor het fysiek scannen van het dossier werken wij samen met uitgeverij Vanden Broele. Zij zorgen voor een snelle scan van de dossiers zodat u deze niet lang hoeft te missen. Ook plannen op een groot formaat vormen geen probleem.

5. Archiveren

De gescande dossiers worden terug naar het archief gebracht.

4. Koppelen

Het digitaal dossier wordt gekoppeld aan uw huidige stedenbouwkundige software. Het resultaat is een Digitaal Raadpleegbaar Archief (D.R.A.) dat in enkele seconden geraadpleegd kan worden aan het loket of bij de beoordeling van de omgevingsaanvragen.

 

Het plan en de voorschriften zijn gelinkt aan het perceel zodat deze direct zichtbaar zijn. De informatie is bijgevolg makkelijk te delen en te analyseren.

[PLAN+] CONTACT

Een Plan Plusser om uw archief te digitaliseren?

Wij staan voor u klaar.

Adres

Assesteenweg 199

1750 Lennik

 

BE 463.478.470

Contact

 

+32 (0)2 532 23 32

info@plan-plus.be

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Design © 2018 door ROBOKOP