Buggenhout - RUP V-DV Metal

Typeopdracht: PLAN+ ontwerpt

Opdrachtgever: Gemeente Buggenhout

Ligging: Buggenhout, Kortedreef

Opdracht: RUP V-DV Metal

Uitvoering: 2019 t.e.m. 2022 (GR: 24 maart 2022)

Projectleiding: Jörgen Van der Aa

Teamleden: Dirk De Loecker

Opmaak gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan 'V-DV Metal'


PLAN+ kreeg de opdracht een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) op te stellen met het oog op het vastleggen van een ruimtelijk en juridisch kader waarbinnen toekomstige ontwikkelingen voor het bedrijf V-DV Metal mogelijk zijn. Het RUP werd opgemaakt in uitvoering van een gunstig planologisch attest.


Het knelpunt voor de site en het bedrijf bleef de gedeeltelijke zonevreemdheid door de ligging in agrarisch gebied. Het bedrijf wenste de nodige verbouwingen door te voeren aan de oude bedrijfsgebouwen en aan de nood aan bijkomende opslagruimte en circulatieruimte tegemoet te komen. Deze ontwikkelingen hebben tot doel de werking van het bedrijf te optimaliseren zonder dat dit moet leiden tot een directe groei van het bedrijf.



[PLAN+] CONTACT

Nog bijkomende vragen?
We staan klaar om het gesprek aan te gaan...

Bedankt, we nemen zsm contact!

Telefonisch:

02/532 23 32

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon