top of page

Sint Genesius Rode - Ondersteuning

Typeopdracht: PLAN+ ondersteunt en adviseert

Opdrachtgever: Gemeente Sint-Genesius-Rode

Ligging: Gemeente Sint-Genesius-Rode

Opdracht: Ondersteuning en tijdelijke vervanging van de stedenbouwkundig ambtenaar

Uitvoering: 2017 - ...

Projectleiding: Els D'Hauwe

Teamleden: Dirk De Loecker, Jörgen Van der Aa, William Claeys

Assistentie


Als gevolg van personeelsverloop en de moeilijke zoektocht naar een nieuwe stedenbouwkundige ambtenaar vroeg de gemeente Sint-Genesius-Rode PLAN+ haar dienst te ondersteunen.


​PLAN+ levert front office ondersteuning waarbij een ruimtelijk planner de burgers, bedrijven en projectontwikkelaars op afspraak ontvangt, naar hun vragen of voorstellen luistert en er vervolgens een vooradvies aan koppelt. We maken er zaak van duidelijk en gestructureerd terug te koppelen aan de betrokkene zodat het vooroverleg geen extra tijd kost, maar tijd oplevert.


​Daarnaast levert PLAN+ de gemeente ook middle en back office diensten, waarmee achter de schermen adviezen en administratieve beslissingen gemaakt en opgevolgd worden.


Omdat PLAN+ over een zeer flexibel team beschikt zijn we er in geslaagd de doorlooptijd van vergunningsaanvragen in te korten waardoor aanvragen niet langer de maximale doorlooptijd nodig hebben, maar in vele gevallen sneller vergund worden dan de decretale maximum termijnen.[PLAN+] CONTACT

Nog bijkomende vragen?
We staan klaar om het gesprek aan te gaan...

Bedankt, we nemen zsm contact!

Telefonisch:

02/532 23 32

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page